voor bedrijven

wat kunnen we voor jouw duurzame bedrijf doen?

Naast deze shop werken we als team ook in opdracht voor diverse bedrijven. Hier een overzicht van wat we voor jou kunnen doen. Heb je een andere vraag of wil je meer weten? Mail ons gerust.

interieur ontwerp van je kantoor

Wil je als bedrijf je duurzame hart ook uitstralen in je interieur? Wij ontwerpen graag een duurzaam en verantwoord interieur voor je. We gebruiken dan alleen ecologische of hergebruikte materialen en meubelen, verlichting en accessoires die eerlijk en/of lokaal gemaakt worden. 

We zijn hier goed in thuis vanwege onze shop, maar kijken bij het interieurontwerp zeker ook buiten onze collectie. We maken graag gebruik van Nederlandse design items, daar worden we gewoon blij van…en jij hopelijk ook!

collectie advies & trendboek

We kijken mee naar je collectie en geven vanuit het trendboek gericht advies over je collectie(s), uitgaande van je merk(en) of concept(en). Je kunt ons bijvoorbeeld inzetten bij de start van een nieuwe collectie of juist wanneer er al veel ligt en keuzes gemaakt moeten worden. Ook kunnen we je helpen bij het vertalen van je concept naar bijvoorbeeld een beursstand. Collectie advies is mogelijk in de vorm van een brainstorm op locatie tot een intensief traject. De besproken informatie blijft (vanzelfsprekend) binnen LOUDCLOUD.

Bij het collectioneren werken we vanuit het PURE styling trendboek. Dit visualiseert de komende trends op het gebied van interieur. Het is ideaal bij collectioneren, maar ook heel bruikbaar als uitgangspunt voor bijvoorbeeld een fotoshoot. Onderscheidend ten opzichte van andere trendboeken is dat het echt gericht is op de interieur branche. Elke trend heeft een algemeen deel met uitleg en inspiratie, maar ook een vertaling naar (textiel en solid) Pantone kleuren, vormgeving, dessin, materiaal en product. Praktisch toepasbaar dus. Meer over het trendboek via deze link.

fotografie & styling van je collectie

Ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuwe catalogus, folder of website? Of wil je gewoon goede foto’s voor je social media uitingen?
Ook online is het steeds belangrijker je als merk te positioneren en te onderscheiden. Trendy en inspirerend beeld helpt hier zeker bij. Deze site geeft je al een idee van wat wij kunnen. We werken graag voor opdrachtgevers die duurzaamheid belangrijk vinden. Dus ben je producent van eerlijke meubels of accessoires en heb je hulp nodig met collectioneren, styling of fotografie? We gaan graag voor je aan de slag!

relatiegeschenken & kerstpakketten

Wil je het eens duurzaam doen? Geef je relaties en werknemers een LOUDCLOUD kado. Wij maken voor je bedrijf graag een origineel verpakte bon of pakket op maat. Mail ons voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee.