kadoservice

hello! a special delivery from loudcloud, conscious interior label

Verras jezelf of iemand anders met een origineel ingepakt kado.
Je kunt bij je bestelling voor onze kado service kiezen. De kosten hiervoor zijn € 2,50, waarvan € 1,50 naar een goed doel gaat.
In 2019 is dit de Plastic Soup Foundation.

Plastic Soup Foundation

In onze oceanen en zeeën drijft steeds meer plastic afval. Door verwering, zonlicht en golfslag valt dit plastic uit elkaar in kleine stukjes. Dit leidt tot ernstige verontreiniging. Jaarlijks worden miljoenen en nog eens miljoenen dieren getroffen door de plastic soep. Zo stikt maar liefst 68% van de walvissen in plastic of raakt erin verstrikt. Enkele schildpadsoorten staan op uitsterven, omdat ze plastic tassen aanzien voor hun favoriete voedsel: kwallen. Hele vogelkolonies komen op een verschrikkelijke manier om, omdat ze foerageren over het water en drijvend plastic verwarren met lekkere hapjes. De plastic verontreiniging van het zeewater kan ook onze gezondheid ernstig schaden. De Plastic Soup Foundation wil niet dat er nog meer plastic in het water terechtkomt en bestrijdt de plastic soep aan de bron.
Lees op de website van de Plastic Soup Foundation meer over hun acties en over wat je zelf kunt doen.

Speciale boodschap

Laat je het kado rechtstreeks bezorgen bij de persoon die je wilt verrassen? Dan kunnen we jouw persoonlijke boodschap toevoegen.
We schrijven deze op een mooie ansichtkaart die we bij je kado stoppen. Vul je boodschap in bij bestelnotities en wij regelen de rest.