Klaar met dit boek? Geef ’t door!

Zo eindigt het het boek ‘ Dit is een goede gids’ van Marieke Eyskoot. ‘ Een boek voor mensen die graag wat duurzamer willen leven, maar geen idee hebben waar te beginnen en er niet teveel tijd, geld of gedoe in kunnen of willen steken.’ Het boek staat vol praktische en positieve tips op het gebied van kleding, verzorging, eten, wonen, werken en vrije tijd en laat zien dat mooi en verantwoord prima samen kunnen gaan. Iets wat wij met loudcloud ook willen laten zien en daarom zijn wij fan van dit naslagwerk. Duurzaam leven is zeker mogelijk in een geweldige stijl, in jouw eigen stijl en je hoeft er echt niet voor op een houtje te bijten. Marieke laat zien dat duurzaamheid niet alleen nodig, maar zeker ook leuk is.


‘ Het gaat om goed, niet om perfect; om slimme keuzes, doen wat je kan en wat bij je past.’ Met haar onafhankelijke gids geeft Marieke ons de mogelijkheid om eenvoudig goede keuzes te maken. En daar begint het mee, met daadwerkelijk doen en die keuzes te maken. Ook terwijl het misschien nog niet perfect is, je zet een eerste stap en de rest komt vanzelf. Je zult zien dat ook jij lol gaat krijgen in het zoeken naar bijvoorbeeld een zo duurzaam mogelijk luizenmiddel…..iets wat ons inmiddels gelukt is:)

Ook al is de gids volgens Marieke zelf niet compleet, er staan enorm veel goede tips in, het is overzichtelijk, op een fijne manier geschreven en (ook niet onbelangrijk) mooi om te zien. Als je nog niet zoveel weet van duurzaam leven is de gids een goede start, maar ook voor mensen die al wat verder zijn in de duurzame lifestyle is hij heel handig. Wij juichen dit initiatief alleen maar toe en hopen dat het veel mensen zal inspireren om bewuster te consumeren.

Ben je net zo enthousiast als wij? Bestel het boek hier

LOUDCLOUD zomer actie: tijdens de maanden juli en augustus krijg je bij aankopen in onze shop vanaf € 80,- het boek cadeau. Hiervoor hoef je niets speciaals aan te vinken, wij zorgen gewoon dat het boek aan je pakketje wordt toegevoegd.

Van Marieke Eyskoot verscheen eerder: ‘ Talking dress – Alles over eerlijke kleding en lifestyle.’
meer info: Marieke Eyskoot

foto’s door Heidi Willems

Facebooktwitterpinterest